A finom szálas kontúrterápia azaz Fine Thread Contour Therapy

Fine Thread Contour Therapy (FTC)
Fine Thread Contour Therapy (FTC)

A hölgyek nagyon pedánsak a kinézetükre, mindig szépnek és kívánatosnak szeretik érezni magukat. A ruha, cipő rengeteget segít, hogy jól nézzen ki egy hölgy, de sajnos az idő vasfoga az arcbőrt erősen megcibálja. Ekkor kezdődnek a kezelések és mindent elkövetnek, hogy megmaradjon a fiatalos kinézetük.

A Fine Thread Contour Therapy (FTC) egy teljesen új típusú bőrgyógyászati kezelés, ami sikeresen ötvözi a ráncfelvarrás hagyományos eljárását a keleti akupunktúra kezelésével. Maga az eljárás a hagyományos ráncfelvarrásra alapul, de nem alkalmaz vágást, hanem biológiailag felszívódó szálakkal való kifeszítést.

A szálak végigvezetése az arcbőrön pici méretű sebeket ejtenek, amelyek arra serkentik a bőrszövetet, hogy regenerálódjon. Az újonnan keletkező szövet a szálak feszítő hatására már egy új helyzetbe jön létre, ezzel létrehozva a feszes bőrfelületet. A Fine Thread Contour Therapy (FTC) eljárás által ejtett mikro-szúrások, legtöbb 2 hétig láthatóak, de általában 3 nap alatt teljesen begyógyulnak és az arcbőrbe bevezetett szálak 6 hónap alatt teljesen felszívódnak.