10 évente megújítandó vállalkozói képzés

Vállalkozói képzés

Nem egyszerű feladat a mai világban megállni a lábunkon. Ezért gyakran komoly befektetést kell eszközölnünk, ami lehet egy cég indítása. Mielőtt ebbe belevágnánk, érdemes utánajárni, hogy milyen végzetségre lesz szükség egy bizonyos pozíció betöltéséhez. Megesik, hogy a vállalkozói képzés, amit még évekkel ezelőtt végeztünk, megújításra szorul.

Általában 10 évre érvényes egy ilyen engedély. Ha belföldi vagy nemzetközi fuvarozással, áruszállítással foglalkozó munkahelyen dolgozunk vezető pozícióban, netán saját üzletünk van ugyanebben a témakörben, akkor a vállalkozói képzés elvégzésre szenteljünk kiemelt figyelmet! Ennek a menete aránylag gyors, mert összesen csak 9 napon át zajlik és utána már jöhet a vizsga.

Összesen 6 tesztlapot kell kitölteni, több témakörben. Csak írásbeli számonkérés van. Amennyiben sikeresen vesszük az akadályokat, a vállalkozói képzés után hamarosan megkapjuk a hatósági engedélyt, amivel kezdhetjük vagy folytathatjuk a tevékenységünket. További részletekért látogassunk el a transzportstudium.hu oldalra!