Vehető Budapest München repülőjegy olcsón?

Budapest München repülőjegy
Budapest München repülőjegy

Természetesen mindenben segítünk Önnek, ha úgy döntött, hogy Dél-Németország felé veszi az irányt. Ma már nemcsak autóval vagy vonattal lehet erre a helyre eljutni, hanem bizony repülőgéppel is, ezért nézzen utána a felmerülő lehetőségeknek!

Budapest München repülőjegy rendelhető például a Lufthansától, hiszen naponta öt gép is indul a bajor főváros felé. A vevőknek körülbelül hetven-nyolcvanezer Forintot kell kifizetniük a Budapest München repülőjegy megvásárlása érdekében.

Azonban, ha Önnek ez túl drága, akkor átszállással is utazhat, hiszen így egyes esetekben olcsóbb lehet a repülés. Az AirBaltic, az Air Berlin, a Vueling, az Alitalia, az Iberia, az Eurowings és a Lufthansa is kínál ilyen lehetőségeket.

Náluk járattól függően, negyven-ötvenezret kell kifizetni a Budapest München repülőjegy megvásárlásakor. Ennek kapcsán eldöntheti, hogy melyik lehetőség éri meg jobban: ha több pénzt fizet ki, de nem száll át, vagy ha olcsóbb lesz a jegy, de valamelyik európai városban gépet kell váltania.