Úszópelenka a nyaraló kisbabáknak

Méretre szabott úszópelenka
Méretre szabott úszópelenka

Pici babával kirándulni menni, netán nyaralni nem egyszerű feladat, hiszen amilyen kicsi, pont olyan sok holmira van szüksége. Azonban, ha mégis megpróbálkozna vele, akkor a hagyományos csereruha, nagyobb csomag pelenka, popsitörlő, babakrém, takaró, babakocsi, babhordozó, étel, ital felszerelés mellett, az úszópelenka se maradjon otthon.

Babák esetében, az úszópelenka kötelező, amennyiben strandra vagy uszodába szeretnénk őket vinni. Így jobb, ha már otthon beszerzi, mert ebben az esetben nem érheti meglepetés, ha valahol kérik és ráadásul olcsóbban vásárolhatja meg pelenka diszkontban, mint a strand előtt ücsörgő nénitől, bácsitól.

Az úszópelenka több méretben is megtalálható, akárcsak a hagyományos pelus, így biztosítva a lehető legnagyobb védelmet. A különbség abban rejlik, hogy míg a nadrágpelenka főként azt a célt szolgálja, hogy annak tartalma ne távozhasson, addig az úszópelenka a vizet sem engedi be. Hiszen ha a víz beszivárogna a pelenkába, akkor pillanatok alatt megszívná magát és eredeti feladatát már nem tudná ellátni.