Tartsuk melegen lábunkat fűthető talpbetéttel!

Fűthető talpbetét
Fűthető talpbetét

Talán nem létezik olyan ember, akinek ne esne jól a meleg, amikor kint mínusz fokok tombolnak. Beszerezhetünk egy vastag bakancsot, minőségi zoknikat, azonban valószínű, hogy lábujjaink így is hidegek fognak maradni.

A fűthető talpbetét egy remek alternatíva ennek orvoslására. Ezt a vékonyka tárgyat a cipőnk alján kell elhelyeznünk, így miként a neve is jelzi, a talpunkat fogja melegen tartani. Akkumulátorral működik, amit javasolt, minden alkalom után feltölteni.

Az áramforrásnak köszönhetően akár hat órán át képes egyhuzamban funkcionálni. Az ON/OFF gombbal a be-, és kikapcsolást tudjuk szabályozni, ezáltal energiát is spórolhatunk meg. A fűthető talpbetét képes 36-37 Celsius fokot biztosítani. Használható rövid séták alkalmával, bevásárláskor, kirándulások és hosszabb túrázások során is.

A www.futhetoruha.hu weblapon egy univerzális méret kapható, amelyet egy ollóval könnyen személyre szabhatunk, ha követjük a félköríves vonalakat. Óvjuk egészségünket, rendeljük meg a kiegészítőt az említett honlapról pár kattintással!