Születésnapi ajándékok a meglepetés erejével

Születésnapi ajándékok
Születésnapi ajándékok

A gyermekek életében fontos esemény, amikor érkezik a várva-várt nap, alig jön álom a szemükre, egész éjszaka azon silabizálnak, hogy ez alkalommal mit kapnak ajándékba a születésnapon.

A születésnapi ajándékok a legérdekesebb dolgokból állhatnak és a kicsik mindig abban a reményben élnek az utolsó pillanatig, hogy valahonnan kitudódott titkos álmuk és a kívánt dolgot rejti a szépen csomagolt doboz. Igazából jól rátapintanak a valóságra, mert a szülők általában addig beszélgetnek, kérdezősködnek feltűnés nélkül, amíg valami csak kitudódik a vágyakról.

Ekkor indul el a vásárlási és dugdosási hadjárat. Vannak, akik még jóval az esemény előtt megvásárolják a születésnapi ajándékok listáján szereplő dolgokat. De olyan megoldást is alkalmaznak a családban, hogy csak az utolsó pillanatban veszik meg az ajándékot, hogy ne kelljen sokáig dugdosni. Sokszor a kis nebulók teljesen önzetlenül kutatgatnak, hátha valami kiderül a titokról, mert nem bírják kivárni, hogy eljöjjön a nagy nap. Pedig a születésnapi ajándékok akkor okoznak igazi meglepetést, ha nem tudódnak ki hamarabb, csak az átadás pillanatában.