Szauna kicsiknek és nagyoknak

Tágas infraszauna

Kevesen vannak, akik nem szeretik és ez érthető is, mert mindenki örül, amikor beülhet lazítani egy kicsit a melegbe. A szauna nemcsak méregtelenít, de felszabadítja az elmét, segít elmélyülni a gondolatainkban.

Általában többen szoktak egyszerre szaunázni, hiszen ez egy remek társasági tevékenység. Mindenesetre nem ajánlott versenyezni, hogy ki bírja tovább, főleg a finn szauna esetében, ahol 80 C° is lehet a hőmérséklet. Erre az izzasztó melegre egyből elkezd reagálni a szervezetünk és beindul a hűtés, verejtékezés formájában.

Jót tesz a vérkeringésnek, még egy fárasztó nap után is felfrissültnek fogjuk érezni magunkat, hogyha eltöltünk néhány percet a melegben. Szerencsére a szauna.hu jóvoltából ez a fajta kikapcsolódás, most már otthon is élvezhetővé válik.

A modern típusokhoz csupán áramra van szükség és meg kell találni a lakásban a megfelelő helyet. Erre a célra az infraszauna kabinok lesznek a legalkalmasabbak. Ez a fajta szauna az infrasugarak erejét használja fel, amelyek felmelegítik a bőrünket.