Projekt-kontrolling a vállalatirányítási rendszer részeként

Projekt-kontrolling
Projekt-kontrolling

A TTC-Soft Kft. testre szabott integrált vállalatirányítási rendszerek készítésével foglalkozik. Az általuk kínált Flexium rendszer a vállalatok minden fontos területét lefedik, amit a különböző modulok biztosítanak.

Egyik ilyen a projekt-kontrolling, ami projekt alapokon működő vállalatok számára elengedhetetlen kellék. A projekt-kontrolling segít a projektek nyilvántartásában, az üzleti folyamatok szegmentálásában, az előzetes költségtervezésben és az utólagos kontrolling folyamatában is.

A különböző feladatok 9 szintig szervezhetőek hierarchiába, így akár az is megoldható, hogy a költségeket az al-projektekhez rendeljük és a bevétel csak a fő-projektnél szerepeljen. Megfelelő helyre dokumentumok is csatolhatóak, amelyeket csoportosítani is tudunk.

Új munka létrehozása esetén meg kell adnunk a projekt kódját, leírását, a felettes projektjét, fázisát, referenciaszámát, szerződés számát, adattulajdonost. Továbbá a projekt-kontrolling modul általános, dátumok, pénzügy, cím, dokumentumok, megjegyzések körébe tartozó információk rögzítésére ad lehetőséget.