Próbálja ki a propolisz cseppeket!

Propolisz cseppek
Propolisz cseppek

Törékeny testünket nagyon sok betegség sújthatja, ezért meg kell tennünk mindent azért, hogy ezeket megelőzzük. A főként gyantából, növényi nedvekből és illóolajokból álló propolisz csepp hatalmas előnyt jelenthet a számunkra. Külsőleg és belsőleg egyaránt kifejtik a pozitív tulajdonságiakat. A minősített propolisz cseppek az erősebb immunrendszerért rendszeres szedése kifejezetten ajánlott és nagyon megéri.

Az újabb kutatások szerint, a propolisz cseppek a bakteriális és vírusos megbetegedések ellen kiváló megoldásként használhatóak. Megerősítik a test természetes védelmét, hiszen számos vitamin többek között B1, B2, B6 és E formában található benne, valamint tele van ásványi anyagokkal, amilyenek a nátrium, kálium, cink, réz és magnézium.

A rendszeres és átgondolt alkalmazás során, a propolisz hatása gyorsan megmutatkozik. Külsőleg kenőcsökben használatos, ami a bőrre felhelyezve serkenti a gyógyulást és a sebek hegesedését. A kozmetikában is egyre inkább elterjedté válik a propolisz használata és remek eredményeket hoz. Adjunk neki egy esélyt!