Összecsukható etetőszék praktikus a kis konyhákba

Etetőszék minden babának
Etetőszék minden babának

Nagy kalandok kezdetét jelenti, mikor a baba besegít a táplálkozásba, már meg akarja fogni az ételt, ha ő kell fogja a kanalat. Mikor már stabilan ül, akkor nem kell két ember a feladat elvégzéséhez. Egy jó etetőszék és sok-sok türelem szükségeltetik, míg önállóan enni kezd a gyermek.

Van ugyan a babaszékekben is biztonsági öv, de mikor az kell megfogja a kis felfedezőt, akkor már egyáltalán nem az evés foglalkoztatja. Inkább kényelmes ülést kell biztosítani, megragadni a figyelmét valami mesével, mintsem hogy az etetőszék rabjának érezze magát. Sokféle etetőszék közül válogathatnak a szülők, van, ahol az összecsukható változat a nyerő, amit be lehet tenni az ajtó mögé, mikor lejárt az étkeztetés.

Egy nagyobb konyhában már állandóan ott maradhat nyitva az etetőszék, hiszen az is jó móka, ha ki-be mászkálhat a gyermek kedvére, így barátkozik meg a hétköznapi tárgyakkal. A többfunkciós etetőszék is praktikus, hiszen használható kis asztal és kisszék felállásban is, nemcsak arra, hogy bevonja a kicsit a családi díszebédbe.