Nagy teherbírású polc kell a raktárba

Nagy teherbírású polc
Nagy teherbírású polc

A raktár berendezésének megrendelésénél ne az legyen az elsődleges szempont, hogy milyen jól néz majd ki egyik-másik rendszer. A legfontosabb az, hogy nagy teherbírású polc kerüljön oda, ahol a leginkább szükség van rá.

Ennek a beszerzéséhez olyan gyártók felé kell fordulni, mint a Salgó polc készítője. Ők különleges odafigyeléssel gyártják le a polcrendszer elemeit. Mindegyik elem nagy gonddal készül, hiszen hatalmas terheket kell kibírjon évekig.

Egy repedés vagy rossz helyre ütött illesztési pont megingathatja az egész rendszert, illetve rengeteget elvehet a teherbírásából. Bármelyik típusát is választja a Salgó polcnak, biztosan nem fog csalódni. Önnek csak azt kell eldöntenie, hogy a csavaros vagy a csavarmentes megoldást preferálja inkább.

A csavarmentes változat összeszereléséhez jóformán nincs szüksége egyébre, mint egy gumikalapácsra. Ettől függetlenül, ez a változat is nagy teherbírású polc lesz, ha megfelelően rakják össze. Kövesse a leírásokat és évekig használhatja a raktárban!