Megéri az autós kerékpártartó megvásárlása

Autós kerékpártartó
Autós kerékpártart

Egy költözés vagy éppen kirándulás alkalmával jól jöhet, ha könnyedén szállítható a bicaj. De mi van olyan esetekben, ha nem tudjuk azt betenni a kocsi belsejébe és a tetőn sem akarjuk vinni? Amennyiben van vonóhorog, akkor nem probléma, de ennek hiányában az autós kerékpártartó jelenti az egyetlen ideális megoldást.

Szerencsére a modern technika már megoldotta, hogy minél több autótípusra könnyedén felszerelhetővé váljon ez az eszköz. Nem ritkán, akár 4 bringa is szállítható vele, így az egész családnak jut. Amennyiben nem akarjuk megvásárolni az autós kerékpártartót, akkor lehetőség van az egyszerű bérlésére is. Amennyiben gyakran használjuk, akkor érdemesebb befektetni rá.

Nem árt tudni, hogy mivel a szállított járműk eltakarhatják a világítást, így egy kiegészítő egységre lesz szükség, ha meg akarunk felelni a kresz előírásainak. Minden szempontból megéri az autós kerékpártartó használata, hiszen nemcsak egyszerű, hanem ami fontos, hogy igazán biztonságos is egyben. Használjuk minél többet!