LOGICO Primo a legkisebbek örömére

LOGICO Primo

Rengeteg szülő fejlesztené a gyermeke képességeit, azonban nem mindenki tudja, hogy hol kezdjen neki. Aki nincs megáldva pedagógusi készségekkel, annak a LOGICO Primo biztosan segít a gyermeke tehetségének a kibontakoztatásában. Természetesen nemcsak nekik kiválóak ezek a fejlesztő játékok, hanem minden olyan szülőnek, aki szívesen eltölt néhány órát hetente a csöppségével egy izgalmas, foglalkoztató társaságában.

A Primo már egészen babakorban elkezdhető, hiszen a nagyon színes, gyönyörű grafikákkal pont olyan, amilyet a kicsik imádnak. A LOGICO Primo segítségével meg lehet ismerkedni a színekkel, formákkal, betűkkel, évszakokkal, valamint különböző élethelyzetekkel.

Az óvodai szorongást is oldhatjuk, ha megismertetjük a kicsikkel egy másik lurkó nagyszerű hétköznapjait az óvodában. A LOGICO Primo játszva tanít és remekül felkészíti a legkisebbeket olyan helyzetekre, mint a vásárlás, a betegség átvészelése, az állatkert vagy a cirkusz meglátogatása, ráadásul gyönyörű rajzokkal van ellátva.