Airtec légtisztító a legújabb szűrőtechnológiával

Airtec legtisztito
Airtec légtisztító

Szeretné a legújabb E-nano szűrési technológiával készült légszűrő berendezést megvásárolni? Nincs ideje boltokba járni, ezért inkább online rendelne? Amennyiben igen, akkor most könnyedén beszerezheti az Airtec légtisztító bármelyik modelljét, méghozzá a webáruházunkon keresztül!

A hatékonyság jelentősen növelhető a szűrők és szűrőbetétek rendszeres tisztításával, sőt, ez javasolt is akkor, ha többéves szolgálatot várunk el ettől a készüléktől.

Tovább Airtec légtisztító a legújabb szűrőtechnológiával

Trotec páramentesítő a penész ellen

Trotec páramentesítő

A túl magas nedvességtartalom komoly problémákat okozhat minden otthonban. Ilyenkor jelennek a meg a penészfoltok a falakon, amelyek légúti megbetegedéseket idézhetnek elő. Ezekben a kellemetlenségekben segítségére szolgálhat a Trotec páramentesítő. Ez a fantasztikus berendezés kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, így megakadályozza a penész, a baktériumok és gombák szaporodását. Nagyon fontos, hogy minél hamarabb beszerezze, hiszen megőrizheti ezáltal a jó egészségi állapotát.

A Trotec páramentesítő mérete nem túl nagy, így könnyen elfér bármilyen lakótérben, ennek ellenére nagymennyiségű pára eltávolítására képes. Mivel kis térfogatú, ezáltal előfordulhat, hogy többször kell naponta kiüríteni. Viszont felszerelhető a készülékre egy kondenzvíz elvezető tömlő, amivel egyszerűen a lefolyóba engedhető a lecsapódott folyadék. A Trotec páramentesítő túlfolyás elleni védelemmel is el van látva, így ha megtelt, akkor azt jelzi és automatikusan kikapcsol. Egyszerűen átvihető egyik helyiségből a másikba.

A páratartalom csökkentése szükséges

Páratartalom
Páratartalom

Nagyon sok gondot tud okozni, ha egy lakás levegőjének magas a páratartalma. A legnagyobb gondot az okozza, hogy a nedves levegő kedvez a penészfoltok kialakulásának. Ez pedig fekete elszíneződéseket okoz a falon, illetve érezhetővé válik a dohos szag is. A páratartalom egy speciális berendezés segítségével csökkenthető. Ha szeretne Ön is minél jobb minőségű levegőt az otthonában, akkor ne habozzon, hanem a bolthely.hu oldalra kell belépnie, amit a linken keresztül tehet meg.

A páratartalom csökkentése elkerülhetetlen egy olyan háztartásban, ahol kisgyermek is tartózkodik, hiszen ők sokkal fogékonyabbak a légúti allergiás megbetegedésekre. Ha ezt a honlapot választja, akkor nem fog csalódni a páramentesítők kínálatában, hiszen itt beszerezhető az, amelyik minden műszaki tulajdonsága tekintetében megfelel. A páratartalom főként a rosszul, vagy a túlságosan szigetelt lakásokban okoz gondot. Nézze meg ennek a szaküzletnek a kínálatát, amelyik remek árakkal kínálja az automata párátlanítókat, amelyek nemcsak háztartási célra használhatóak!

A Trotec páramentesítő készülék remek választás

Páramentesítő készülék
Páramentesítő készülék

Úgy érzi, hogy túl nedves, párás az otthoni levegő? Ez hosszútávon egyaránt nem kedvező, mivel egyrészt a folyamatos otthonlét is igen kellemetlen lehet, másrészt a penészgomba igen gyorsan elszaporodik a nagyon párás környezetben. Szerencsére egy minőségi páramentesítő készülék által, gyorsan és könnyedén ideális környezetet lehet varázsolni bármelyik szobába, valamint a penészgomba elleni harc is sokkal könnyebbé válik.

Ha minőségi páramentesítő készüléket keres, akkor előszeretettel ajánljuk az új Trotec TTK 90 E nagyteljesítményű és megbízható párátlanítót, ami most rendkívül kedvező áron rendelhető meg weboldalunkról. A Trotec TTK 90 E kétségkívül nagyon hatékony páramentesítő készülék, ami jól látszik a teljesítményadatokból is. A napi 30 literes kapacitás nem csupán nagyobb lakóházak páramentesítésére adhat kiváló lehetőséget, hanem nagyobb irodák, könyvtárak, múzeumok levegőjének kezelésére is. A Trotec cég csak minőségi termékeket gyárt, éppen ezért rendeljük párátlanítóinkat tőlük. Próbálja ki Ön is a cég termékeit!

A felesleges nedvességet szárítja ki a párátlanító

A nedves falat szárítja ki a párátlanító
A nedves falat szárítja ki a párátlanító

Ahhoz, hogy egy helyiségben kellemesen érezzük magunkat, több szempontnak is megfelelőnek kell lennie. Fontos a fény és a friss levegő. De amikor belépünk valahova, az ottani illat sem mellékes. Ahol túl nedves a levegő, ott óhatatlanul is megjelenik az erre jellemző dohos szag, ami nem csak a szag miatt probléma, hanem azért is, mert ez azt jelenti, hogy megjelent a penész. Mindezt kiküszöböli a párátlanító, mivel elvonja a túlzott párát a helyiségből. Ezzel megakadályozza a penész megjelenését és elszaporodását. Ezenfelül pedig nagyon jó szolgálatot tesz az építkezéseken is, hiszen felgyorsítja a frissen vakolt, illetve festett falak száradását. A párátlanító modellek kapacitását úgy kell megválasztanunk, hogy megfeleljen a szárítandó helyiség nagyságának. Ez az átlag lakásmérettől akár az üzemcsarnokok méretéig is terjedhet. A párátlanító modellek úgy lettek kialakítva, hogy működési zajszintjük a lehető legcsendesebb legyen és mobilak legyenek. A kerekekkel és húzókarral ellátott párátlanítók könnyen átguríthatók egyik helyiségből a másikba. 

Trotec páramentesítő szobába

Páramentesítő szobába
Páramentesítő szobába

A lakásunkba kialakuló párát ajánlatos megszüntetni. Főzés közben és után egy nagyobb szellőztetés nemcsak a főzéssel járó szagokat űzi ki lakásunkból, de a párát is megszünteti. Azonban télen ez kicsit már kellemetlenebb és kevesebbszer is tesszük meg. A páramentesítő szobába hatékonyan működik szellőztetés nélkül is, hiszen nem szükséges az állandóan nyitva tartott ablak és a kereszthuzat. A Totec páramentesítő igen jó választás, hiszen keveset fogyaszt, bármelyik szobába beépíthető, ráadásul digitálisan szabályozható. Az eszköz automatikus működése lehetővé teszi, hogy ne kelljen őrt állnunk a készülék felett. Elég, ha beállítjuk rajta az értékeket és utána a készülék egyedül dolgozik. A páramentesítő szobába azért jó választás, főleg a hideg időszakban, mert míg nyáron éjszaka is nyitva hagyhatjuk az ablakot, télen a hideg időben csak néhány percig tartó szellőztetést engedhetünk meg, így a páramentesítő tökéletesen ellátja feladatát a lakásunkban. A páramentesítő szobába, akár azonnali üzemeltetéssel is megvásárolható.