Könnyebb az edzés a vákuum bicikliben

Vákuum bicikli

Egyre többen próbálják ki azokat a fitnesz berendezéseket, amelyekkel gyorsabban lehet fogyni vagy elérni a hőn áhított alakot, külsőt. A leginkább felkapottak közé sorolható a vákuum bicikli, amelyiknek a sikere az alacsony nyomáson történő kezelésnek köszönhető. Ennek a hatására a zsírégetés azokra a területekre koncentrálódik, amelyeket az ember problémásnak vél, legyen az a comb, vádli, csípő vagy fenék. A vákuum szívásának hatására a vérkeringés, nyirokkeringés javul ezeken a területeken. Ezért is annyira elterjedt ez a hölgyek körében.

Az intenzívebb zsírlebontást a vérkeringés, nyirokkeringés felgyorsulása adja, még abban az esetben is, amikor olyan emberről van szó, aki nehezebben fogy különféle okok miatt. A vákuum bicikli pozitívumai közé sorolható, hogy az alacsony nyomás hatására a sejtanyagcsere is nagymértékben felgyorsul, és ez hozzájárul a felhalmozott salakanyagok intenzívebb lebontásához egyaránt. A méreganyagok távozásának hála pedig, a sejtek is gyorsabban regenerálódnak és meg is fiatalodnak, illetve a vákuum aktiválja a rugalmas rostokat termelő kötőszöveti sejteket. A vákuum bicikli ezen hatásának következtében a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik a kezelt helyeken. Az alakformáló gépek, amelyek erre a működési elvre alapszanak, ezért is annyira népszerűek. Itt ki kell emelni a Hypoxi Trainert, amelyiknél egy roppant intelligens számítógép vezérlésével megy végbe az alacsony és a magas nyomás váltakozása. Ennek hatására gyorsabban, egyszerűbben távoznak a salakanyagok, zsírok a szervezetből, ezáltal biztosítva a jobb közérzetet is.

Az ilyen alakformáló gépek mindenképpen beválnak azoknak a személyeknek, akik gyenge vénáktól és a leterhelt nyirokkeringéstől szenvednek. Nem szabad elfelejteni, hogy a túlnyomás víz alatti értéknek felel meg, és ez olyasmi, mint a vízi torna. A megemelkedett nyomás mind az aktivált zsírt, mind a káros anyagokkal terhelt szövetek közötti folyadékot a vérkeringésbe préseli. Ezért is mondhatóak kíméletesnek a különféle alakformáló gépek.