A kétszárnyú elektromos kapu biztonságos választás

Kétszárnyú elektromos kapu

Az autók bejárását az ingatlanokra minden esetben valamilyen kerítés, kapu biztosítja. Minden épület kerítéssel van elkerítve, a telekhatárt megjelölendő. A tolókapu ár szempontjából igen változatos lehet, mivel számos tényező befolyásolja annak megvásárlását. Aki szeretne minden extra funkciót beépíteni, mélyen a zsebébe kell nyúljon, hiszen a modern technika összes vívmánya szerepelhet a tolókapu repertoárjában. Alapvetően néhány dolog számít a tolókapu ár meghatározásában. Az adott kapu súlyának, ezáltal a méretének megfelelő motoros rendszer teljesítménye.

Hiszen ez fogja mozgatni a kaput, és nem mindegy, hogy milyen súlyt milyen távolságra kell tudjon görgetni. Ezenkívül a tolókapu ár meghatározó tényezője a sebesség. Vannak motorok, amelyek rendkívül gyorsan képesek a kaput gördíteni a sínen, így az autós akár megállás nélkül is behajthat, mert a kapu gyorsan kinyílik. Harmadik szempont a vezérlés kérdése, amely lehet a hagyományos infra, de ma már akár mobiltelefonunk segítségével is irányíthatjuk azt.

A tolókapuk mellett népszerű még a hagyományosabbnak mondható kétszárnyú elektromos kapu. Még mindig ez a típus a legelterjedtebb minden családi ház esetében. Az autók megnövekedett száma miatt egyre többen állnak ki és be napi szinten a telkükről, ezért a kapunyitások száma jelentősen megnövekedett. Ez pedig egy idő után, főleg reggel, a rohanás közben megnehezíti az emberek életét, mert időt veszítenek a manuális nyitás és zárás miatt. Nem beszélve arról, hogy milyen lehetőség nyílik ezáltal az autótolvajok számára.

A gyanútlan autós, amíg a kaput bezárja, járva hagyja a motort. Ez éppen elegendő, hogy valaki beüljön, és gyorsan elhajtson a helyszínről. A kétszárnyú elektromos kapu esetében erre nem kerülhet sor, mivel egy gombnyomással ki- és bezárható a kapu a kocsiban ülve. A kényelmi funkció révén további előnyökkel is jár számunkra, ha ilyen kaput használunk. A kétszárnyú elektromos kapu akár utólag is kiépíthető az erre a célra szánt szett telepítésének segítségével.