Készülsz már a nyugdíjas évekre? És mennyit raksz félre?

GRANTIS nyugdíjkalkulátor
GRANTIS nyugdíjkalkulátor

Az iskolapadból kiszakadva legtöbben úgy vagyunk vele, hogy a keresett pénzből szeretnénk megvalósítani álmainkat, utazni, otthont teremteni, megvenni a régóta vágyott autót. De belegondoltál már abba, hogy az elért életszínvonalat fogod-e tudni tartani a nyugdíjas években? Bizonyára hallottál már arról, hogy az állami nyugdíjrendszer egyre kevésbé alkalmas arra, hogy ellássa feladatait. A nyugdíjasok napjainkban is alig-alig tudnak megélni, ezért mindenképp érdemes elgondolkodnod az öngondoskodásban rejlő lehetőségekről.

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi nyugdíjra számíthatnak majd a jövőben, és úgy vélik, az anyagi biztonság garantált. Megéri kiszámolnod, milyen összeget várhatsz az állami rendszertől, ám ne lepődj meg, ha az elrettentő lesz! Ha ki akarod számolni a lehetőségeidet, akkor használd a GRANTIS nyugdíjkalkulátort, melynek segítségével nettó fizetésed és életkorod függvényében megtudhatod, milyen nyugdíjra számíthatsz.

Meglepő és ugyanakkor ijesztő a kapott szám? Nem véletlen választják napjainkban egyre többen a különféle nyugdíjcélú megtakarításokat, hiszen ezek biztos, kiszámítható jövedelmet tesznek lehetővé a nyugdíjba vonulás után is. A nyugdíjbiztosítás, az önkéntes nyugdíjpénztár, valamint NYESZ számla olyan lehetőségeket kínálnak, melyeknek köszönhetően a munkával töltött évek után sem kell lemondani a kényelemről és az anyagi biztonságról. Kérd független szakember segítségét, aki kizárólag a Te érdekeidet szem előtt tartva kalauzol el a különféle nyugdíjbiztosítási formák között! Teremtsd meg az anyagi biztonságot már most!