Kémek hídja kiváló színészekkel

Kémek hídja
Kémek hídja

Steven Spielberg rendező alkotása a múltba repíti vissza a nézőket, pontosabban az 1960-as évekbe. A Kémek hídja dráma középpontjában a Szovjetunió által fogságba kerülő pilóta kiszabadítása áll. Minden próbálkozásnak kudarc lesz a vége, amit a CIA elkövet a fogoly megmentése érdekében.

Végül két sikertelen év után, egy ügyvédben látják meg a lehetőséget, James Donovan személyében, akit a profi Tom Hanks alakít. További nagyszerű alakítások között látni lehet Amy Ryan, Austin Stowell színészeket. A Kémek hídja színes, amerikai film megtörtént események sorozatát dolgozza fel, hihetetlen izgalommal és meglepetésekkel karöltve

. A mai világban ez az alkotás felülmúlhatatlan értékeket hordoz, egyszerű és érthető történet mindenki számára. A Kémek hídja története a hidegháború eseményei köré fonva olyan eszményeket vetít a nézők elé, amelyek örökérvényűek. Akik szeretik a drámát és a kiszámíthatatlan fordulatokat, azoknak kihagyhatatlan ez az Oscar díjas film. A dvdbluray.hu weboldalon további információkat lehet szerezni róla.