Ingatlanjogászt talál oldalunkon!

Ingatlanjogász
Ingatlanjogász

Az ingatlannal kapcsolatos jogi ügyek tárgya általában valamilyen nagy értékű ingatlan, és az ezzel kapcsolatos szerződések évekre, vagy évtizedekre meghatározzák életünket. Nem mindegy tehát, hogy a vásárlás vagy eladás pillanatában hogyan, és ki képviseli jogainkat.

Emiatt nagyon fontos, hogy Ön olyan ingatlanjogászhoz forduljon, aki száz százalékosan odafigyel az őgyével kapcsolatban, illetve tájékozott az ingatlanjogban. Pont ezt garantálja Önnek Dr. Koncz Tibor , a Dr. Koncz Ügyvédi iroda alapítója. Ingatlanjogi ügyeit feltétlenül bízza szakértő ingatlanjogászra, mert hosszútávon sok pénzt és ügyintézési időt spórolhat meg vele.

Ezen felül weboldalukon további fontos információkat tudhat meg, valamint minden elérhetőséget is ott találhat meg az Ügyvédi Irodával kapcsolatban. Továbbá, az elvállalt üggyel arányosan szabják meg az ügyvédi díjat. Vásárlás vagy eladás esetében nincs tisztában a saját jogaival, akkor a döntés előtt, mindenképpen konzultáljon egy szakértővel, aki felvilágosítja Önt.