Infraszauna kínálat az interneten

Infraszauna vásárlás
Infraszauna vásárlás

Ma már az interneten mindent lehet kapni és házhoz lehet hozatni. Még egy infraszauna sem lehet akadály senkinek, hogy a neten beszerezze azt. Az infraszauna.com ezekre szakosodott. Itt csodás képeket és részletes leírást talál arról, hogy milyen termékeket forgalmaznak.

Két fő típusból válogathat a látogató, a karbon sugárzóval és a teljes spektrumú sugárzóval ellátott szaunákból. Az előbbi az olcsóbb kategória, hiszen régebbi technológiát használ, az utóbbi a hatékonyabb és felkapottabb kategória. Az, hogy ki melyiket választja, a saját döntése. Van, akik a karbonosra, mások a teljes spektrumúra esküsznek.

Az árkülönbség nem annyira nagy, körülbelül 50.000 Forint. Ha már infraszauna vásárlásra szánja el magát, akkor ez nem nagy különbség. Az oldalon megtekintheti még az egy-, két-, három-, illetve négyszemélyes kabinokat is, amelyeket fenyőből vagy vörös cédrusból gyártanak. A cédrusból készült infraszauna jobban ellenáll a nedvességnek és a rothadásnak, így keresettebb, de többe is kerül, mint a fenyőből készült darabok.