Így védd meg a telefonod a beleszálló portól!

Ez a töltő megfelelően működik!
Ez a töltő megfelelően működik!

A legtöbb ember napjainkban nagyon ragaszkodik a saját telefonjához, anélkül már el sem hagyja a házat. Vannak olyan kellékek, amelyek ezekhez a készülékekhez szükségesek, azonban a www.diszkontdepo.com webáruház egy különleges telefontöltőt kínál. Ez a töltő kifejezetten az android operációs rendszerrel rendelkező készülékek számára lett kialakítva, hogy azokat még gyorsabban, egyszerűbben, hatékonyabban fel lehessen tölteni.

A mágnesen USB kábel egyike a napjainkban kapható legpraktikusabb kütyüknek, hiszen ez a töltő más, mint a többi. Biztos mindenki szembesült már azzal, hogy a töltőnyíláson mennyi por, szennyeződés képes beszivárogni, ami hosszú távon akár kárt is okozhat a mobiltelefonban. Ennek elkerülése végett érdemes beszerezni egy ilyen kiegészítőt, amely két részből tevődik össze. Egy apró, mágneses vég kerül a bemeneti nyílásba, amelyhez az USB kábelt kell csatlakoztatni.

A vég a telefonban maradhat, ezáltal védi azt a portól. Ez a töltő kifejezetten azoknak ajánlott, akik olyan helyen dolgoznak, ahol nagy mennyiségű szennyeződés érheti a készüléket. A mágneses végnek köszönhetően, amely a töltőnyílásban marad, a piszok nem tud bejutni a készülék belsejébe, így sokkal nyugodtabb lehet annak a gazdája. A legtöbb androidos telefon és tablet esetében kifogástalanul működik, ezért javallott egy ilyen kellékkel próbálkozni.

A fentiekben megemlített webáruházban bárki megvásárolhatja azt, amely nem csak saját használatra alkalmas, de kiváló ajándéknak is bizonyul. Ez a töltő igen strapabíró, elegáns megjelenésű és nagyon praktikus. A kábel hossza 1 méter, így a feltöltés ideje alatt is kényelmesen használható a telefon. A kábel remek minőségű rézből készült, amely biztosítja a magas átviteli sebességet. Mindezek mellett egy állapotjelző LED is megtalálható a töltőn, amely kigyulladva jelzi azt, amikor a készülék eléri a teljes töltöttségi szintet. Amennyiben a leírás Önt is meggyőzte, és szeretne egy praktikus kellék tulajdonosa lenni, látogassa meg a webáruház honlapját, és rendelje meg most!