Igényelje a GalmerStudio city light szolgáltatását!

Látogassa meg: www.galmerstudio.hu/citylight
Látogassa meg: www.galmerstudio.hu/citylight

Biztosan már Ön is várakozott a villamos, metró vagy buszmegállóban türelmetlenül. Az ilyen helyekre nagyon jellemzőek azok a különféle hirdetések és mindez a legmodernebb formában. A www.galmerstudio.hu/citylight oldalon található technika remek megoldás, különböző szolgáltatások és termékek reklámozására, mivel este és éjjel is kitűnően látható, hiszen ki vannak világítva.

Ezek a modern hirdetések minden kis- és nagyvárosba tökéletesen beilleszkednek, mert a fejlettséget és a modern kivitelezést tükrözik. Ezeket a city light típusú plakátokat forgalmasabb helyeken szokták kihelyezni, ezért a metróállomások, tömbházak tetején lehet őket a leggyakrabban látni. Attól nem kell tartani, hogy esetleg a reklámszöveg nem látható, mivel erre is gondoltak a GalmerStudio szakemberei, hiszen a city light plakátok mérete 118×175 cm, ez pedig kellően nagy ahhoz, hogy távolról is jól látható legyen a tartalma.

Ennek függvényében, más és más méretű felületek közül válogathatunk kedvünkre. Természetesen az ár is változó. Amennyiben szeretne ezzel a city light reklámozási lehetőséggel élni, akkor látogasson el a www.galmerstudio.hu/citylight weboldalra további információkért!