Igény szerint átszínezhető a betonkerítés

Betonkerítés
Betonkerítés

Meg kell tegyünk mindent annak érdekében, hogy a nem kívánt látogatókat kint tartsuk a területünkről. Nem mindig attól kell tartanunk, hogy valaki besétál a portánkra, mert az is zavaró lehet, hogy bepillantanak. Amennyiben teljesen el akarunk rejtőzni a világ szeme elől, akkor a betonkerítés az, amire mindenképpen szükségünk van.

Az igényekhez igazítható rendszer több méter magasra felnyúlhat és elvárás szerint teljesen zárt is lehet, amin senki sem lát át. Már ránézésre is nagyon masszív és elrettentő erővel bír, ezért jó választásnak számít. Nem jelent egyáltalán problémát, ha nincs lerakat a közelünkben, ugyanis a betonkerítés, akár több száz kilométerről is egyszerűen valamint biztonságosan szállítható.

Megfelelő elemekkel elválasztják egymástól a darabokat és raklapokra helyezik azokat. A fel- és lepakolás gyorsan elvégezhető. A betonkerítés telepítése naponta több 10 métert is halad, így gyorsan befejezhető. Színben általában betonszürke és fehér változat vásárolható meg, de az összeállítása után kedvünk szerint átfesthetjük.