A Hitachi sarokcsiszoló sokoldalú szerszám

Hitachi termékcsalád

Nagy bajban vagyunk, hogyha nincsenek meg otthon azok a szerszámok, amelyekre gyakran szükség lehet. A Hitachi sarokcsiszoló pont ezek közé tartozik, mert aki szeret barkácsolni, gyakran lehet rá szüksége. A sokoldalúsága teszi ennyire elengedhetetlenné. Nemcsak az otthoni használatra alkalmas, mert a gyártó már számtalanszor bebizonyította a termékeivel, hogy nagyszerű minőséget állít elő és nincs ez másképp a Hitachi sarokcsiszoló esetében sem. Amikor ilyen eszközökkel szeretnénk bővíteni a gyűjteményünket, akkor mindenképp figyeljünk oda a minőségre!

Sokan csak úgy vásárolnak szerszámgépet, hogy jó lesz az olcsó is, hiszen nem lesz kitéve nagy igénybevételnek. Ám a silány minőség rendesen megnehezítheti, még az egyszerűnek tűnő feladatokat is. Viszont, a Hitachi sarokcsiszoló kivitelezésének köszönhetően, könnyedén vehetjük az akadályokat.

Az erős motor hatalmas fordulatszámot generál, így különféle korongokkal felszerelve csiszolhatunk, vághatunk különféle anyagokat. Persze sohasem szabad megfeledkeznünk a védőfelszerelésről, amit a Hitachi sarokcsiszoló közben kell viselnünk! Amikor meggyőződtünk róla, hogy valóban olyan szerszámgépről van szó, amilyenre szükségünk van, akkor továbbgörgethetünk, mert kiváló akcióval robbant be a kínálatba a Hitachi DH24PH fúró-vésőkalapács, ami 730 Wattos motorral lett felszerelve.

Ez bőven elég ahhoz, hogy gond nélkül nekiláthassunk a betonelemek kifúrásához, amennyiben erre van szükség. Ez is sokoldalú szerszámnak számít, hiszen háromfunkciós. Használhatjuk csak vésésre, kizárólag fúrásra, illetve ezt kombinálva ütvefúrásra is kiválóan alkalmas a Hitachi DH24PH. A csúszó-kuplunggal ellátott eszköz 2,7 J kifejtésére alkalmas, aminek még a legkeményebb fal sem fogja útját állni. Ehhez képest elég könnyűnek számít, hiszen a tömeg nem éri el a 3 kg sem és ez lehetővé teszi hosszabb használatra, mert nem fogja kifárasztani a használója kezét. A Hitachi DH24PH tervezésénél minden apróságra odafigyeltek, hogy igazán hatékony legyen ezzel a munka.