Hidratáló krém használata télen

Hidratáló krém
Hidratáló krém

A tél közeledésével, a bőr még érzékenyebbé válik a hideggel való érintkezése során. A hideg levegő kiszárítja az érzékeny bőrt és ennek hatására akár ki is repedezik.

A felső hámréteg megóvása érdekében, a hideg időszak beköszöntésével még nagyobb hangsúlyt kell fektetni a hidratálásra. A hidratáló krém és a szájápoló elengedhetetlen kellékeivé válnak minden nő táskájának ebben az időszakban.

Az Eszterkrém kozmetikum manufaktúra kifejlesztett, természetes alapanyagokban gazdag hidratáló termékeket, amelyek megvédik bőrét a kiszáradástól és kirepedezéstől, a csípős hidegben is. A shea vajból és kakaóvajból készült kézkrém védőburokként óvja kezeit a hidegtől.

A csokoládé illatú, shea vajból és kakaóvajból készült szájápoló balzsam megfelelő védelmet nyújt a szeles, fagyos időszakokra. Az édes-mandula olajból és a méhviaszból készült hidratáló krém megfelelő védelmet nyújt az arcbőr számára a fagyos téli napokon. Készüljön fel a télre és rendeljen házilag elkészített natúr kozmetikumokat, elérhető áron az Eszterkrém webáruházból.