Gépkezelő jogosítvány tanfolyam kedvezményes szállással

Targoncavezetői állások

A Transport Studium munkatársai tanfolyamokat szerveznek olyan szakembereknek, akik a közlekedés területén dolgoznak. Ezen tanfolyamok keretein belül gépkezelő jogosítvány megszerzésére is lehetőség van.

Céljuk az, hogy a hallgatók a szükséges ismereteket megszerezzék és minél jobban felkészülhessenek a vizsgára, aminek a sikere esetén hatósági bizonyítványt vehetnek át. A megszerzett gépkezelő jogosítvány építő- és anyagmozgató gépek kezelésére ad lehetőséget, kivéve targoncára.

A helyhez kötött, nem önjáró gépekkel a következő munkalehetőségei vannak: híd- és futódaruk kezelése alulról, felülről, fülkés és rádióvezérléssel, emelőasztalokon, emelőállványokon dolgozhat vagy villamosemelőket kezelhet, mint a futómacska, emelődob.

Jelentkezési feltétel a 18 évet betöltött életkor, egészségügyi alkalmasság és a 8 általános iskolai végzettség megléte. Ha érdekli a gépkezelő jogosítvány tanfolyam, de túl messze lakik tőlük, akkor kedvezményes szállást tudnak biztosítani Önnek, panzióban vagy munkásszálláson.