Gardrób szekrény tágas rakodóterülettel

Gardrób szekrény
Gardrób szekrény

A nagyobb lakásokban, ahol kicsit több a hely, sokan döntenek a gardrób kialakítása mellett. Ide aztán bekerül minden ruha, cipő, bőrönd és mindaz, ami különben a szobákban elhelyezett szekrényekben található.

Ahol nincs elég hely, hogy egy külön helyiséget nevezzen ki gardróbnak, annak kiválóan megfelel a gardrób szekrény is. Ez általában a hálószobába kerül, ahova különben is csak esténként jár be az ember. Persze a kisebb lakásokban gyakran a nappaliba kerül, esetleg az előszobába, amennyiben az elég tágas.

A gardrób szekrény nem egy látványos bútordarab, általában tükörrel ellátott, de a lényege, hogy elnyel mindent, ami különben a lakásban szerteszét lenne. Formája általában teljesen egyszerű, hiszen a funkciója nem a díszítés, hanem a pakolási terület növelése.

Általában mindnyájunknak sok cucca van és nemcsak a ruhák, hanem az adott évszakban nem viselt kabátok, cipők, bőröndök, a táskák, sálak sapkák. Tehát mindez elfér egy jó nagy gardrób szekrény belsejében, ráadásul rendszerezve és minden egy helyen.