Francia manikűr az elegancia jegyében

Francia manikűr

Az igényes, modern nő tudja, hogy a tökéletes öltözék összeállításakor nem elég a nagyobb komponensekre odafigyelni, hiszen a kisebb részletek is éppen olyan fontossággal bírnak. A francia manikűr a szakma egyik leginkább közkedvelt típusához tartozik, töretlen népszerűsége nem stagnál, hanem napról-napra nő.

Abban az esetben, ha úgy dönt, szeretné a fent említett módon ékesíteni a körmeit, érdemes fontolóra venni, hogy saját maga vagy szakember által kívánja elérni az áhított végeredményt. Kellő affinitás és tapasztalat birtokában, természetesen Ön is belevághat a munkába, azonban ha a kézügyesség hiányzik, érdemes felkeresni egy szakembert.

A hagyományos körömfestési módszer két alapárnyalat használatát igényli- a nude és a fehér színt. Teljesen mindegy, hogy mű- vagy eredeti körömre festik, a francia manikűr elegáns kisugárzást kölcsönöz a viselőjének. A francia manikűr titka az egyszerűségben és az eleganciában rejlik, így a klasszikus formula megalkotásához a pasztellszínek használata kötelező, a sikeres eredmény pedig előre borítékolható.