A dekorfóliás ajtó előnyei

Dekorfóliás ajtó
Dekorfóliás ajtó

Megtörténhet, hogy a lakás berendezése vagy felújítása során már nem marad elég pénz a költségvetésben, a különféle választékos nyílászárók kiválasztására. Ugyanakkor az is lehet, hogy mindössze az egyszerűség és a praktikusság a fő szempont, ezért a dekorfóliás ajtó minden tekintetben megfelelhet az igényeinek.

Főként olyan vásárlóknak ajánlott ez a típus, akik kevesebb időt és anyagi vonzatot szeretnének erre fordítani, de a letisztult megjelenés és egyszerűség kielégíti az elvárásaikat. Mindezek mellett, a dekorfóliás ajtó másik előnye az is, hogy a magyar méretrendszer szerint kerül legyártásra, ezért szinte minden áltagos háztartás falnyílásába megfelelő lehet, tehát nem igényel túl sok utánajárást.

Utókezeléssel sem kell bajlódnia, nem kell lefesteni, a mintázatuk pedig élethűen imitálja a fából készült ajtók kinézetét. Nem kell úgy éreznie, hogy a dekorfóliás ajtó egy teljesen átlagos és sablonos választás a lakásába, hiszen bár korlátozott számban, mégis választhat a különböző színekből, így az egyik igen költséghatékony nyílászáró is lehet az otthon dísze.