Babát vár és kellenek ruhák? Nem érdemes újat venni.

Használt babaruhák
Használt babaruhák vásárlása

Egy új jövevény ruháztatásánál talán nincs is nagyobb kihívás a szülők pénztárcája számára. Viszont, a második vagy harmadik gyermek érkezésekor tisztázódik csak bennük igazán, hogy a használt babaruha is megteszi ugyanazt, amit a teljesen új.

Az első babánál még mindent próbálnak új állapotba beszerezni, de amikor a következő gyermekek is ugyanazokat a ruhákat használják és még mindig nincsenek elnyűve, akkor világos lesz, hogy nem kell mindig új darabokat vásárolni. Az egyik legtakarékosabb módja a kicsik ruháztatásának, a használt ruha boltokban való vásárlás.

Általában rengeteg színből és modellből lehet válogatni a babaruhák között. Igaz, hogy a legtöbb boltban nincsenek katonás sorrendbe rendezve, nagyság szerint, de aki szán egy kis időt a keresgélésre, az rátalálhat az ideális ruhácskára. Megállapítható, hogy a használt babaruha is van olyan jó,

mint az új, mivel amikor ezeket a darabokat beszerzik, már előválogatják, hogy melyek azok, amelyek megfelelnek a magas minőségi követelményeknek. Amennyiben egy gyermek felnőtt abban, akkor egy másodiknak is mennyi fog.