Baba nadrág piciknek és kicsiknek

Baba nadrág

A kezdő szülők még a legbanálisabb problémákba is bele tudnak futni. A mai világban ugyanis ritkák a nagy családok, ahol elleshetnék azt, hogy milyen szimpla buktatói lehetnek a kisbaba felnevelésének. A ruhák tekintetében még akár a baba nadrág kiválasztása is fejtörést okozhat.

Először is, ugyanaz a számozás mást és mást jelent különböző gyártóknál. Két egyforma méretet összetéve eléggé eltérő eredményeket kaphatnak. Ha egészen pici babának keresnek nadrágot, akkor inkább azt figyeljék, hogy a derék rész eléggé engedjen, ne szorítsa majd a pici hasát. Nem fog ő még annyit mozogni, hogy lerúgja magáról a nadrágot. Érdemes ilyen kicsinek lábfejes nadrágot választani, mivel a kis zoknik ugyanúgy megszoríthatják őt.

Amikor már többet mozog, akkor praktikusabb a lábfej nélküli nadrág. Ilyenkor viszont kell figyelni arra, hogy derék részen megfelelően illeszkedjen, vagy hosszított dereka legyen, hogy minél kényelmesebb legyen a hordás. Az ilyen baba nadrág még a kicsi pocakját is melegítheti, így nem kell amiatt aggódni, hogy meg fog fázni, ha a földön van.