A térelválasztók sokoldalú világa

Esztétikus térválasztó
Esztétikus térválasztó

Lakberendezés széles témakörben elérhető szolgáltatás, ahol mindenki megtalálja azt, amit keres. Egy jó szakember praktikus tanácsokkal látja el a lakástulajdonosak, miközben odafigyel a tökéletes összhang megteremtésére. Nincs ez másképp a térelválasztók esetében sem, amelyek fontos szerepet töltenek be egy szobában.

Keskeny és hosszú szobák tervezésénél szinte elengedhetetlenné válnak a használatuk. A fából készült térelválasztók nagyon jól mutatnak a dolgozószobában, de akár a nappaliban vagy a hálóban egyaránt megállják a helyüket.

Sötétebb szobákat egyszerűen világosabbá varázsolja. Ott ahol nem lehet falat építeni, azonnal a térelválasztók beépítése mellett döntenek. Teljes értékű falakként használhatóak.

Mobilitásuknak köszönhetően bármikor át lehet őket egy másik helyre tenni, így az átrendezés folyamata sem okozhat problémát egyetlen lakástulajdonos számára. Természetesen nemcsak fából készülhetnek el, hanem fémből, üvegből, gipszkartonból vagy akár egy egyszerű anyagból, függönyből is.