A Passport a BlackBerry márka csúcsa

berrybolt.hu
berrybolt.hu

Az okostelefon piacon már nem egyszerű újat mutatni, hiszen már számtalan modernebbnél-modernebb technológiákkal felszerelt modellt láttunk. Mégis, a manapság nem túl népszerű Blackberrynek sikerült olyat bemutatni, amire azt mondhatjuk, hogy ilyen nem is létezik. Pedig igen, a Blackberry Passport a berrybolt.hu kínálatában is megtekinthető és többféle színben is megrendelhető.

Amitől a Passport ennyire egyedi és innovatív, az a többfunkciós billentyűzet. Ránézésre a Blackberrytől megszokott fizikai billentyűzetnek tűnik, igaz furcsa módon 3 sorba van sűrítve és csak a betűk jelennek meg, de valójában a hagyományos feladata mellett, a klaviatúra felülete touchpadként is használható. Így a gombok le-fel simításával görgethetjük az oldalakat, jobbra-balra való simítással pedig szavakat törölhetünk, az addig begépelt szövegből.

A széles érintőképernyő és a többfunkciós fizikai billentyűzet pedig olyan kényelmes munkavégzést, szövegírást biztosít, amilyet más telefonok esetében nem tapasztalhatunk meg. Ha szeretné részleteiben is megismerni ezt a remek készüléket, akkor a berrybolt.hu a segítségére lesz, hiszen széleskörű leírást ad minden termékéről.