A környezetbe illő zubbony

A zubbony ami jól jön
A zubbony ami jól jön

Napjainkban egyre gyakoribb viselet a különböző terepszínű termékek. Annak köszönhetően, hogy a katonaság sok, kifejezetten bizonyos helyekre szabott ruházatot alakított ki, elkezdett ez a civil közösség körében is egyre jobban terjedni. Az olyan kényelmes öltözet, mint a zubbony divatos elemeket hordoz magán.

A környezetbe illő viseletet nemcsak a mindennapi életben kezdték egyre nagyobb számban használni, hanem olyan szabadidős tevékenységekben is, amilyen a horgászat, túrázás, vadászat. Sok esetben igazán nagy előnyt jelent számunkra egy, a terepviszonyokhoz illő öltözet, de ugyanakkor nagyobb felelősséget és egyben óvatosságot is kíván tőlünk a zubbony viselete.

Amikor például elmegyünk vadászni egy nagyobb társasággal vigyáznunk kell, nehogy valamilyen sérülést szenvedjünk, mert a háttérbe minket elrejtő öltözet annyira megtévesztő lehet, hogy társunk talán észre sem vesz minket, ameddig nem történik valami. Ilyenkor érdemes lehet a zubbony felületére valamilyen megkülönböztető jelet helyezni, a biztonság érdekében.