A hajbalzsam használatából származó rendkívüli előnyök

Hajbalzsam
Hajbalzsam

A minden tekintetben minőségi kivitelezést képviselő és prémium színvonalú alapanyagokkal bíró VARGA Herbal hajbalzsam használata az egyik legjobb dolog, amit a hajunkkal tehetünk. A szóban forgó természetes kozmetikum segítségével a hajunk könnyebben kezelhetővé válik, ráadásul látványos átalakuláson megy keresztül.

Mivel nagyban javítja a hajszálak szerkezetét, bárkinek ajánlott, aki rövid, alig néhány centis hajtól hosszabb tincsekkel rendelkezik. A kifogástalan minőséget reprezentáló készítmény rendszeres használata továbbá nem függ magától a hajkoronának az általános állapotától, illetve attól sem, hogy az festett vagy festetlen, göndör vagy egyenes.

Hogyan védi a hajszálakat, illetve állítja vissza azok erős szerkezetét a hajbalzsam? Nos, a kozmetikum nemcsak a töredezéstől, de a nyúlástól is megóvja a hajszálakat, különösen megerősítve azok külső hámrétegét. Sokan nem tudják, de a hajbalzsamot alapvetően nem a fejbőrön kell applikálni, hiszen így az eltömíti a bőrpórusokat. Ideális eseteben a hajbalzsam a magukra a hajszálakra kerül, itt fejti ki jótékony hatását.

A legjobb hajnövesztő nyomában

A nagy kérdésre, miszerint van-e egyáltalán olyan termék, amelyre ráakaszthatnánk a legjobb hajnövesztő címkét, nem létezik egyetemes válasz. Mindannyian másak vagyunk, különbözők a genetikai adottságaink, így a hajunk is eltérő ütemben növekedik.

Alapvetően az egészséges haj havonta 1 cm-t nő, de van, akinél ez az iram lassúbb vagy gyorsabb formát is ölthet. Az viszont egészen bizonyos, miszerint a túl gyakori hajformázás (festés, szárítás, egyenesítés stb.) gyengíti a hajszálak szerkezetet, így azok minőségi állapota is romlik.

Annak érdekében, hogy a hajunk szép és egészséges legyen, a gyökerekkel, azaz a hajhagymák megerősítésével kell kezdenünk a folyamatot. A fejbőrnek és a hajhagymáknak is meg kell adnunk mindazt az ásványi anyagokban és tápanyagokban gazdag gondoskodást, aminek köszönhetően optimalizálódik a vérkeringés és a hajszálak növekedése. A legjobb hajnövesztő tehát az, amely jelesre vizsgázik a fejbőr és a hajhagymák tápanyagellátásának tekintetében is.