A BackScan által új lehetőségek nyíltak

Gyakran jól jön a BackScan
Gyakran jól jön a BackScan

Sokszor halljuk, hogy az egyenes hát az fél egészség és sajnos ennek a kijelentésnek az igazságát csak akkor értjük meg, amikor fájdalmak jelentkeznek ezen a területen. A BackScan által végzett gerincvizsgálat segít abban, hogy egy olyan felvétel készülhessen, amelyik 3D megjelenítésben, 3 különböző pozícióban rajzolja meg a hátgerincet a képernyőn.

Ez az új vizsgálat, a BackScan számos, forradalmian új tulajdonságát méltatja, mivel sugárzásmentes és csupán ötperces vizsgálatot igényel. Nem kell félni ezentúl a gerincvizsgálat ijesztő hangzásától, mivel a kézben tartandó BackScan megmutatja, hogy mint válik a gerincvizsgálat egy tapasztalatszerző megismeréssé!

Azok a gyermekek, akik betöltötték a 6 évet, ugyanúgy kipróbálhatják, mint a beteges, gyenge szervezettel rendelkező személyek. Budapesti rendelőnkben elsőként végeztünk ilyen gerincvizsgálatot, amit Ön is kipróbálhat elérhető, kedvező áron! Ennek a kényes területnek a vizsgálatát sohasem lehet túl korán elkezdeni, amire a BackScan egyszerűen kiváló.