Tudja mit mérnek SP02 egységgel? A véroxigénszintet.

Egyszerűen használjható ujjbegyre húzható véroxigénszint mérő
Egyszerűen használjható ujjbegyre húzható véroxigénszint mérő

Az kiegyensúlyozott élet mindenki számára fontos, az egészségre mindig vigyázni kell és fokozott figyelmet kell fordítani idősebb korban, hiszen ilyenkor az ember sokkal hamarabb megbetegedik. Az ujjbegyre húzható véroxigénszint mérő kifejezetten otthoni használatra lett megtervezve és mindenkinek ajánlott.

Aki éppen a készüléket használja, fájdalom nélkül meg tudja mérni a vérnek az oxigénszintjét. Ehhez a procedúrához nem szükséges vért venni, ami az előző állítást bizonyítja. Ha szeretnénk, akkor folyamatosan is használhatjuk, mivel kicsi súlya nem megterhelő vagy kényelmetlen. A készülék használata rendkívül egyszerű, a felhasználó dolga csak annyi, hogy felcsípteti a véroxigénszint mérőt és a készülék folyamatosan kijelzi az értékeket. Ez a kis praktikus berendezés felnőtteknél és gyermekeknél egyaránt tökéletesen alkalmazható.

A ujjbegyre húzható véroxigénszint mérő nemcsak otthoni használatra, hanem akár kórházi mérésre is megfelel, hiszen pontos értékeket mutat, továbbá nincs szükség kábelekre, mert elemmel működik, amelyek akár 30 órát is kibírnak.