Profi lom elszállítás Budapesten és Pest megyében – hogy a hulladék ne az erdő szélére kerüljön!

lom elszallitas budapesten - ticitransport - gudu.hu
Lom elszállítás Budapesten – ticitransport.hu

Lom elszállítás Budapesten és Pest megyében, profi körülmények között, nemcsak magánszemélyek, de cégek számára is? Igen! A Tici Transport Kft. professzionális munkatársaira bármikor rábízhatjuk magunkat, az elvégzett munkában garantáltan nem fogunk csalódni.

Lom elszállítás Budapesten és Pest megyében – mert annyi minden felgyűlik az évek folyamán

Költözésnél, nagyobb kaliberű lakásfelújításoknál rendre terítékre kerül a háztartásban felgyülemlett lomtól való megszabadulás gondolata. A lom, hulladék vagy sitt elszállítása viszont kizárólag abban az esetben váltja be megrendelőként a hozzá fűzött reményeinket, ha a megbízott cég profi munkát végez és valóban személyre szabott megoldásokkal szolgál a számunkra. A kifogástalan szakmai nívóval büszkélkedő, népszerű Tici Transport pedig pontosan ilyen.

Lom elszállítás Budapesten és Pest megyében konténer kihelyezése nélkül

A Tici Transport komoly szakmai múlttal és gyakorlattal rendelkező gárdája konténer kihelyezése nélkül végzi el a lom elszállítását, kézi rakodással, arra alkalmas teherautóval. Ennek a körülménynek több pozitív hozadéka is van a számunkra. Egyrészt a munkavégzés így lényegesen gyorsabb és hatékonyabb, másrészt pedig nem kell megszereznünk a konténer kihelyezéséhez szükséges térfoglaló engedélyt. A szakképzett munkások pedig nagyon is értik a dolgukat, tartják magukat a megbeszéltekhez, precízek és gyorsak. A csapat szakmai hozzáértéséhez nem férhet kétség.

Lom elszállítás Budapesten és Pest megyében pincéből és padlástérből is

A Tici Transport munkatársai nem tesznek különbséget aközött, hogy pincéből vagy éppen padlástérből kell a sittet kitermelni, a lomot, hulladékot összegyűjteni. A csapat technikai felszereltsége elismerésre méltó. Egyedileg gyártott felszereléseiknek köszönhetően a nehezen hozzáférhető helyekről is kitermelik a hulladékot. Hatalmas pirospont jár emiatt a gárdának, akik minden körülmények között előre borítékolják a kompromisszumoktól mentes minőséget. S erre természetesen garanciát is vállalnak.

Hova kerül az elszállított lom?

Nos, a tapasztalat sajnos azt mutatja, azok a cégek, akik gyanúsan jutányosan, netalán ingyenesen vállalnak lomtalanítást, akarva-akaratlan, a környezetszennyezés élharcosaivá válnak. Az összegyűjtött lom nem egy esetben került már erdők mellé, gondatlanul sorsára hagyva. A Tici Transport-tal mindez nem törtéhet meg. Az összegyűjtött lomot, kacatot, nem veszélyes hulladékot e célból létrehozott hulladékudvarba szállítják, ezáltal védve a természet, s nem utolsósorban betartva a lomtalanítás erre vonatkozó releváns előírásait is. Aki ugyanis a környezetet szeméttel terheli, esetleg illegális hulladéklerakóba üríti megunt holmiját, az maga is az illegalitás ösvényére lép. A Tici Transport hivatalos engedéllyel rendelkezik, a felvállalt munkát pedig a megrendelő igényeinek megfelelően végzi el.

Mit kell tudni az árakról?

A megbízható gárda esetében nincsenek rejtett költségek, váratlanul felmerülő plusz díjak. Az áraikat feketén-fehéren kommunikálják, a profi szakemberek e tekintetben is az előre megbeszéltekhez tartják magukat.