Mint mindennek, az otthonsütésnek is megvan a maga varázsa és szépségé, ami mára reneszánszát éli. Fiatalok és idősebbek egyaránt hozzákezdenek a kelt tésztából való sütéshez. Lelkesedésünk mellé kell egy szakácskönyv szuper receptekkel. Ilyennek számít Tóthné Libor Mária tollából való szakácskönyv, aminek a segítségével biztos sikert érünk el. Mária arra hívja fel figyelmünket, hogy legyünk türelmesek és bánjunk szeretettel a tésztával, mert csak így lehet igazán finom kalácsot vagy kenyeret sütni.
Tóthné Libor Mária nem hagy figyelmen kívül senkit, így receptkönyve tapasztalattól függetlenül, minden sütni vágyónak szól. Hálásak lehetünk neki, mert egy csokorba összegyűjtötte számunkra a tudását. Egy ilyen szakácskönyv segítségével sokkal jobban és vidámabban megy a sütés. Amennyiben azt feltételezzük, hogy nincs semmi új recept a számunkra, hiszen mi már sokat ismerünk, többféle kelt tésztát is készítettünk, akkor tévedünk, hiszen hét fejezeten keresztül, jobbnál jobb leírást olvashatunk. Pontosabban, 72 finomság elkészítése vár ránk.