Miért különleges az Aquasana víztisztító?

Aquasana víztisztító

Ön teljes mértékben meg van elégedve az otthonában felszerelt vízszűrővel? Az Aquasana víztisztító egy olyan új szűrőbetétet dobott a piacra, amelyik azokat a baktériumokat és mikro-szennyeződéseket is megszűri, amire csak kevés hasonló termék képes.

A különböző iparágaknak köszönhetően, nagyon sok olyan, az egészségre hosszútávon igen káros anyagok kerülnek a vízbe, mint a hormonok és a gyógyszermaradványok.

Ezt klór használatával tökéletesen meg lehet semmisíteni, ezért a vízművek is komoly energiát fektetnek annak klórozásába. Viszont ez is ugyanolyan káros lehet az egészségre, mint a baktériumok, ugyanis a fertőtlenítő reakcióba lép bizonyos szennyeződésekkel, így rengeteg melléktermék landol a pohárban.

Ezért fontos az Aquasana víztisztító használata, ami képes mentesíteni az ivóvizet a káros anyagoktól, ezzel megvédve az Ön és családja egészségét. Az Aquasana víztisztító másik különlegessége, hogy a szervezetre jótékony hatással lévő ásványi anyagokat meghagyja, így a kalcium, a magnézium benne marad a vízben.