A LED óra férfias designja

LED óra

A férfiak világában fontos a rangsorban elfoglalt hely, ezért igen nagy kereslet mutatkozik a státuszszimbólumok iránt. Például, egy maszkulin LED óra viselésével mindegyik férfi szexinek érezheti magát. Szerencsére, léteznek olyan beszerzési helyek is, ahol nem kell egy kisebb vagyont otthagyni a vásárlás érdekében.

Például a bizsutanya.hu weboldal kiváló készlettel rendelkezik, ezért itt biztosan megtalálja mindenki a számítását. A LED óra körülbelül 3-12 ezer forintos összegért cserébe rendelhető meg.

A funkcióinak köszönhetően a mindennapokban is nagyon hasznosnak bizonyul a viselése. A mérsékelt cseppállóságának hála nem jelent problémát, ha az urak egy kicsit megáznak benne. A LED óra hátlapján csodaszép gravírozás van, ami igen stílusosan néz ki. A méretén lehet állítani, hiszen a rajta lévő szemek kivehetők.

A számlapja a legtöbb esetben fekete, de igény szerint lehet akár piros, barna vagy fehér változatot is venni. A legtöbb típusban három darab mutató található, ezért a pontos idő könnyen leolvasható róla.