Így lehetséges a horgolótű tárolása

Horgolótű tárolása
Horgolótű tárolása

Aki szokott horgolni vagy kötni, az biztosan tisztában van vele, hogy nem egyszerű ezeket a tárgyakat tárolni. Ez arra vezethető vissza, hogy egy horgolótű könnyen képes elveszni, a kicsi mérete miatt, éppen ezért nem mindig egyszerű feladat megkeresni.

Ez a feladat bizony eléggé időrabló lehet, ezért tanácsos azon elgondolkodni, hogyan lehetne a tárolást ügyesebben megoldani. Talán az a legjobb, ha következő adagnyi horgolótű már egy olyan szettben kerül megvételre, amihez egy tartó is jár, amibe bármikor vissza lehet helyezni a tűt.

Az Addi nevű márka többféle csomagot is a vásárlók rendelkezésére bocsát, ezért az érdeklődők választhatnak a termékek közül annak a tükrében, hogy tuniszi horgolásra készülnek vagy csipkét akarnak létrehozni. A szettekben többféle hosszúságú és vastagságú horgolótű is van,

tehát aki már haladó szinten tud kézimunkázni, annak megfelelő lehet ez a termék. Az Addi természetesen úgy készítette el a tűket, hogy azok ne rójanak a kézre túl nagy megterhelést, tehát kényelmes lesz ezekkel a termékekkel dolgozni.