Grow Shop a növények szerelmeseinek

Grow Shop

Számos kutatás bizonyította már, hogy milyen jó hatással bírnak a környezetünkben élő növények. Ennél fogva mindenkinek arra kell törekednie, hogy minél több legyen belőlük otthon. A Grow Shop rengeteg olyan kelléket kínál,

amire szükség lehet a cél elérése érdekében. Vásárolhatóak nevelőládák, öntözőrendszerek, műtrágyák, hidropóniás eszközök és növénysátrak. Akkor sincsen gond, ha valakinek tanácsra van szüksége, mert a szakemberek ebben a helyzetben is tudnak segítséget nyújtani.

A Grow Shop alternatív termesztő közegekben sem szenved hiányt. Vehető innen kőzetgyapot, agyaggolyó és kókuszrost. Akkor sincs gond, ha valaki egy belső térben szeretne létrehozni kisebb kertet. Szinte bármilyen kertészeti jellegű problémára kereshető megoldás. Az alternatív kertészeti megoldások kedvelői is nagyon jó helyen járnak.

A Grow Shop Szeged belvárosában található, a Petőfi sugárút 50. szám alatt. 20 ezer Ft feletti vásárlás esetén, ingyen a kiszállítás. Garancia mellett nyílik lehetőség a beszerzésre.