A fonal árak teljesen egységesek

Fonal árak
Fonal árak

Természetesen az anyagiak is fontos szerepet játszanak egy új hobbi kiválasztása során, ezért utána kell nézni annak, mennyibe kerülne a tevékenység rendszeres űzése. A varrás, illetve horgolás esetében nem kell magas összegre számítani, hiszen egyáltalán nem magasak a fonal árak az internetes boltokban.

Például egy gombolyagnyi pólófonalért jelenleg 1300 forintot kell fizetni. A gazdag színkínálatnak köszönhetően pedig minden vevő rálelhet arra az árnyalatra, amelyre szüksége van.

A fonal árak alacsonyak a frottír hatású hurkolt típusok esetében is, hiszen csak 1990 forintot kell kiadni a beszerzésük érdekében. Ezenkívül, a webáruházban vannak még spárgafonalak is, amelyekből 250 méternyi anyag csupán 1500 forintba kerül.

Mivel a fonal árak nem emelkedtek az utóbbi években, ezért hosszú távon is érdemes lehet a horgolással és a varrással foglalkozni. Például, a Fonallak oldala által lehetőség nyílik a tárolókosarak, edényalátétek és puffok elkészítésére is, az itt kapható, jó minőségű alapanyagok felhasználásával.