A pálinkás pohár feledhetetlenné teszi az estét

Pálinkás pohár
Pálinkás pohár

Időnként mindannyian vágyunk egy kis társaságra, ezért meghívunk magunkhoz egy pár személyt. Ilyenkor lehetőleg szeretnénk jó házigazdának tűnni, és a pálinkás pohár segítségével szolgáljuk fel az italokat.

A vendégek biztosan megjegyzik majd, hogy mennyire szépek a kristályból készült műalkotások, amelyeket a whitecrytal.hu oldalról lehet megrendelni. A csillogásnak köszönhetően, az elegánsabb alkalmakon is jó választást jelenthet a pálinkás pohár. Alapjában véve, kétféle típus áll a vásárlók rendelkezésére.

Mostanában különösen sokan rendelik meg a csavart változatot, a különleges kialakításának köszönhetően. Természetesen, a klasszikus elegancia kedvelői megvásárolhatják az egyszerűbb kinézettel bíró pálinkás poharat is, amelynek a segítségével könnyen szervírozhatók a likőrök és az unikumok is.

Ezenkívül a kínálatból vehetünk még boros és sörös kelyheket is. A virtuális polcokon palackok, gyertyatartók és egyéb díszek is vannak. Itt akár egy teljes szettet is beszerezhetünk arra az esetre, ha egy nagyobb vendégséget tervezünk.