Kié a szülői felügyeleti jog válás esetén?

szülői felügyeleti jog - vidakovics
Szülői felügyeleti jog – vidakovics.hu

Amikor a házastársak úgy döntenek, hogy szétválnak útjaik, akkor meg kell egyezzenek a gyerekek elhelyezéséről. Erre több opció is létezik attól függően, hogy a feleknek sikerül-e megállapodásra jutniuk ez ügyben. Szerencsés esetben békés úton rendezik ezt a kérdést és közös felügyeleti jogot kapnak, ám ha ez valamilyen oknál fogva nem történik meg, akkor a bíróságnak kell döntenie. Tovább Kié a szülői felügyeleti jog válás esetén?

Hogyan cseréld ki az elektromos roller alkatrészeket?

eletromos roller - futureboard.hu
Eletromos roller – futureboard.hu

Ha már régóta használod a szeretett rolleredet, előfordulhat, hogy idővel bizonyos alkatrészek cserére szorulnak. Elvégre ugyanúgy, ahogy más gépek, ezek sem örökéletűek, de ha vigyázol a készülékedre, figyeled a működését és gondoskodsz a karbantartásáról, akkor sokáig hű társaddá válik.

Az elektromos roller alkatrészek cseréje kapcsán van egy fontos dolog, amivel mindenképp tisztában kell lenned. Ez pedig nem más, mint az, hogy vannak olyan tartozékok, amiket ki tudsz cserélni saját kezűleg, de vannak olyanok is, amiknek a cseréjét jobb, ha inkább egy hozzáértő szakemberre bízod. Tovább Hogyan cseréld ki az elektromos roller alkatrészeket?

Tudnivalók az elektromos redőny beépítéséről

elektromos redőny - redonynet.hu
Elektromos redőny – redonynet.com

Az otthonunk árnyékolása egy rendkívül fontos feladat, hiszen sok kellemetlenséget okozhat, ha az ablakon keresztül betűz a Nap. Például nem látjuk rendesen a számítógép vagy a televízió képernyőjét a fényvisszaverődéstől vagy nem tudunk egy jót aludni délután.

Természetesen ez csak néhány eset a sok közül, amik azt bizonyítják, hogy a megfelelő árnyékolástechnikára minden esetben szükség van. A kérdés csak az, hogy ezt hogyan oldjuk meg? Az elektromos redőny utólagos beépítésére is van lehetőség, így ez egy remek alternatíva a nem újonnan épülő ingatlanok esetében is. Tovább Tudnivalók az elektromos redőny beépítéséről

Mi alapján dől el, hogy melyik a legjobb kandalló?

legjobb kandalló
Legjobb kandalló – kandalloepites.hu

Egy kandalló tökéletes megoldás, ha gazdaságos fűtéstechnikát szeretnénk kialakítani. Az már csak egyfajta plusz, hogy egyébként egy csodaszép látványelemként is funkcionál az otthonunkban. A táncoló tűznyelvek látványa nagyon hangulatossá és meghitté tudja tenni a belső tereket. Tovább Mi alapján dől el, hogy melyik a legjobb kandalló?

Kamera telepítés – a lakásfelújítás sarkalatos pontja

kamera telepítés
Kamera telepítés

Ha a lakásfelújítás, illetve az otthonunk korszerűsítése kerül terítékre, a kamera telepítés okos és felelősségtudatos opcióját is érdemes napirendre tűzni. A tapasztalat ugyanis azt mutatja, a szóban forgó biztonságtechnikai eszköz nemcsak a „tűzoltásban”, azaz a már elkövetett bűnesetek megoldásában, de azok megelőzésében is nagy szerepet játszik. Tovább Kamera telepítés – a lakásfelújítás sarkalatos pontja

Barber World – az urak új kedvenc törzshelye

Barber - barberworld
Barber – barberworld.hu

Barber üzlet több is akad Budapesten – viszont olyan, ahol a minőség semmilyen körülmények között nem képezheti alku tárgyát, és ahol a kifogástalan szakmai színvonal a klasszikus módszerekkel és a legújabb trendekkel párosul, már jóval kevesebb. A kiváló renoméval rendelkező Barber World Astoria e ritka és egyben felbecsülhetetlen értékű tulajdonságok birtokosa. Tovább Barber World – az urak új kedvenc törzshelye

Tető építés XXI. századi formában

tető építes - rapidteto.hu
tető építes – rapidteto.hu

Egy igazi ácsmester mondhatni már-már művésznek is tekinthető. Hatalmas tudás birtokosa, akinek a keze munkája révén gyönyörű tető kerülhet a házra. Viszont a felgyorsult világunkban egyre inkább előtérbe kerül a határidők betartatása, a gyors, de mégis gazdaságos kivitelezés, nem beszélve az ökotudatos módszerekről. Ez pedig a tető építés kapcsán is megfigyelhető. Tovább Tető építés XXI. századi formában

Mi az a black out függöny?

black out fuggony - piramisfuggony - gudu.hu
Black out függöny – piramisfuggony.hu

Amikor az otthonunk ablakainak sötétítését szeretnénk megoldani, akkor több opció közül is választhatunk. Használhatunk például redőnyt vagy rolót, de természetesen a megfelelő kialakítású sötétítő függönyök is remek választások lehetnek. Tovább Mi az a black out függöny?

Mit nyersz az elektromos roller használatával?

elektromos roller
Elektromos roller – futureboard.hu

Számos közlekedési eszköz áll rendelkezésünkre, ha el szeretnénk jutni A pontból B-be. Mehetünk autóval vagy akár busszal, de ha nem akarunk óriási távolságokat megtenni, akkor vannak olyan lehetőségeink is, amikkel sokkal kevésbé terheljük a környezetünket. Ilyen például az elektromos bicikli vagy roller használata.  Tovább Mit nyersz az elektromos roller használatával?